studio met met

“Waar Studio met met onwijs goed in is, is het kiezen en onderzoeken van de juiste materialen. Daarnaast weet ik dat wanneer ik met een idee kom, zij met hun expertise er nog iets veel mooiers van kunnen maken dan ik zelf had kunnen bedenken.”

Projectmanager
Guts & Gusto

Het interieur voor de vestiging van Guts & Gusto in Rotterdam is uitgevoerd in gezet gepoedercoat staal, zwart HDF, messing en essen hout. Naast de uitvoering van de interieurobjecten zijn er custom kledingrekken ontwikkeld voor Guts & Gusto. Het kledingrek is modulair, het kan in een handomdraai getransformeerd worden van een laag naar een hoog rek en biedt de mogelijkheid om meerdere rekken aan elkaar te koppelen door middel van bogen. De kledingrekken zijn afgewerkt met een zwarte structuur poedercoating en zijn daarnaast voorzien van een uitneembare RVS strip in de roede die het behoud van de coating beschermt tijdens het schuiven van de hangers.

Type interieur
Winkel

Jaar
2021

Guts en Gusto staat voor lef en smaak, dit is dan ook precies hoe wij het nieuwe ontwerp voor de kledingrekken zijn aangegaan. Met de input vanaf de werkvloer en het vertrouwen hebben wij de volledige vrijheid gekregen om dit essentiële winkel onderdeel vorm te geven.