studio met met

Het ontwerp van de nieuwe vestiging van Guts & Gusto in Leidschendam is een samenspel van geometrische vormen, verlichting en materialen.

"Begin 2020 hebben we een winkel geopend aan de Vismarkt in Groningen. Vlak voor de opening bleken we voor een groot object in de winkel te weinig tijd te hebben. Een week later stonden Lennart en Casper bij het object in Groningen. Sindsdien werken we onwijs graag samen met studio met met."

Projectmanager
Guts & Gusto

Het ontwerp van de nieuwe vestiging van Guts & Gusto in Leidschendam is een samenspel van geometrische vormen, verlichting en materialen. Er is gekozen voor een mix van onder andere  essenhout, zwart hdf, messing en de tarkett IQ surface om een hedendaagse omgeving te creëren. De imposante interactieve graphic op de muur vormt een verhaal met de verlichte façade van de winkel. Hetzelfde materiaal en afwerking keren terug in de winkel als grafisch ogende omlijning van de pashokjes. De mobiele  geometrische eilanden kunnen zowel ingezet worden voor display doeleinde als zitelementen, dit draagt bij aan het levendige gevoel van de ruimte.

Type interieur
Winkel

Jaar
2021

“Het liefst werken wij los van een ruimte. Dit houdt in dat wij losse objecten vormgeven die op zichzelf staan of worden geklemd tussen vloer en plafond. Dit resulteert in  verrassende oplossingen en slimme constructies.”